Lastenhoitoapua

MLL:n lastenhoitoapu on tarkoitettu tilapäiseen ja lyhytaikaiseen lastenhoidon tarpeeseen esimerkiksi kun vakituinen hoitaja sairastuu, vanhemmat ovat työmatkalla, vanhemmat haluavat hetken hengähtää, harrastaa tai viettää aikaa yhdessä. Perhe tilaa itse palvelun, toimii hoitajan työnantajana ja vastaa  työnantajavelvoitteista.

 

Tervetuloa käyttämään uutta lastenhoidon välitysjärjestelmää!

 

MLL:n tilapäisen lastenhoitoavun välitysjärjestelmä uudistui joulukuun alussa. Uudessa ohjelmassa perhe voi myös itse hakea alueensa vapaita hoitajia. Toivomme tämän helpottavan hoitajien löytymistä varsinkin silloin, kun lastenhoitovälitys on kiinni eli iltaisin ja viikonloppuisin. MLL:n tilapäinen lastenhoitoapu jatkaa toimintaansa kuten aikaisemminkin ja tilauksen voi jättää myös puhelimitse arkisin klo 8-12 p. 044 030 3301. Perhe rekisteröityy uuteen järjestelmään ensimmäisellä kirjautumiskerralla. Lastenhoitojärjestelmä toimii jatkossakin osoitteessa: https://lastenhoito.mll.fi/

Hoitajalle maksetaan 3.12.18 alkaen palkkaa 9 euroa/tunnilta (pyhäpäivinä 18 e/tunti).

PALVELUALUEET:
MLL välittää hoitajia niihin kuntiin, jotka myöntävät avustusta MLL:n lastenhoitotoimintaan. Voit tilata MLL Hämeen piirin alueella MLL:n hoitajan, kun asut jossakin seuraavista kunnista: Akaa,  Kangasala, Lempäälä, Nokia,Orivesi, Pirkkala, Tampere, Ylöjärvi, Valkeakoski, Hattula, Hausjärvi, Hämeenkyrö, Hämeenlinna  ja Riihimäki.

 

Lisätiedot MLL Hämeenpiiri