Jäsenyys

Liity nyt MLL:n jäseneksi! Lempäälän yhdistyksen jäsenmaksu on 25 euroa vuonna 2018.

Liity jäseneksi tästä!
 

Kun maksat jäsenmaksusi, MLL tarjoaa sinulle ja perheellesi seuraavat jäsenedut: 

Lapsemme-lehti 4 kertaa vuodessa maksaville jäsenille. Lapsemme on Mannerheimin Lastensuojeluliiton laadukas jäsenlehti. Lehti lähestyy asioita lapsen ja perheen kannalta. Lapsemme-lehti on tietolähde ja virikkeiden antaja.

Kurkkaa valtakunnalliset jäsenedut täältä ja MLL Lempäälän jäsenenä saat jäsenetuja erilaisista tapahtumista, esim. kirpputori ja perheretket

MLL:n jäsenenä olet tukemassa työtämme lapsiperheiden hyväksi

 

Valtakunnallisia etuja mm.

 

 

ELIXIA

MLL:n jäsenenä saat 12 % alennuksen ELIXIAn jäsenyyksistä. Rakenna oma, sinulle sopiva jäsenyytesi ja maksat vain siitä mitä tarvitset! ELIXIAn Jäsenyydet alkaen vain 39 €/kk. Tutustu jäsenyyksiin verkkosivuilla tai lähimmässä ELIXIA-keskuksessa.

ELIXIAssa tarjolla mm: • Kuntosali • Personal Training • Ryhmäliikunta • Online Training • Arkiaamiainen • Lapsiparkki

Etu koskee 12 kk:n sopimuksia. Alennus huomioidaan jäsenyyden kokonaishinnassa. Liittymismaksu 29 €. Alennusta ei saa pelkistä Elixia Base – keskusten jäsenyyksistä.

 

Duudsonit Activity Park

MLL:n jäsenet ja heidän perheensä saavat kaikissa Duudsonit Activity Park:ssa 2 € alennuksen normaalista lipunhinnasta. Kausikorteista saa 10 % alennuksen ja ravintola Pirttihirmun lounaasta 1 € alennuksen. Lisäksi isommille porukoille on tarjolla retkipaketti 20 € / hlö (norm. 25 €) joka pitää sisällään pääsylipun ja pikku duudsonit burger – aterian. Määrä vähintään 10 henkilöä. Ympäri vuoden olevien etujen lisäksi tarjolla on kausittain vaihtuvia etuja. Niistä saat lisätietoa Lapsemme – lehdestä tai suoraan kysymällä  Duudsonit Activity Park:sta.

 

Ikaalisten Matkatoimisto

Kolmården on Pohjoismaiden suurin ja hauskin eläinpuisto! Kolmårdenin eläintarhassa näet tiikereiden linnat, nauravien delfiinien show’n, eläinten kuninkaat – ylväät leijonat, mahtavat karhut ja apina-veijarit sekä savanneiden pitkäkaulaiset kirahvit. Varo, ettet pelästy, kun tiikerin karjaisu kuuluukin yhtäkkiä aivan vierestä. Koko perheen eläinpuisto ja Ikaalisten Matkatoimisto tarjoavat yhdessä loman joka muistetaan pitkään!

Ikaalisten Matkatoimisto Oy tarjoaa MLL:n jäsenille lasten matkoista -10 % alennuksen. Varaukset puh: 0345800 (ma–pe 9–17) tai matkat(a)ikaalistenmatkatoimisto.fi Jäsennumero esitettävä.

 

Kuortaneen Urheiluopisto

Kuortaneen Urheiluopisto tarjoaa MLL:n jäsenille -15 % majoituksesta ja majoittuvista liikunnallisista perhekursseista. Kuortaneen Urheiluopistolla järjestetään muun muassa koulujen loma-aikoina ohjattuja perhelomia.

 

Anttolanhovi

Anttolanhovissa Saimaan rannalla MLL:n jäsenet saavat 20 % alennuksen majoituksesta ja ruokailuista. Varaukset: myyntipalvelu(a)anttolanhovi.fi tai p. 020 757 5200.

 

Viking Line

Viking Line tarjoaa liiton jäsenille matkoja erikoishintaan. Alennukset jopa 20 % päivän hinnoista. Jäsenetusivuilta löytyy myös kausittain voimassa olevia arvokuponkitarjouksia jolloin edut voivat olla jopa 50 % päivän hinnoista

Katso voimassa olevat tarjoukset ja tuotetunnukset jäsensivuilta.

 

Sokos Hotellit

Sokos Hotellit tarjoavat liiton jäsenille vapaa-ajan majoituksiin kausittain vaihtuvia tarjouksia. Tarjoukset ovat ennakkomaksettavia. Sokos Hotelleja on yli 50 hotellia 28 eri paikkakunnalla Suomessa sekä Original Sokos Hotel Viru ja Solo Sokos Hotel Estoria Tallinnassa ja Pietarissa Original Sokos Hotel Olympia Garden, Solo Sokos Hotel Vasilievsky sekä Solo Sokos Hotel Palace Bridge kylpyläpalveluineen. Varaukset nettilinkin kautta. Näytä jäsenkorttisi vastaanotossa sisäänkirjoittautuessasi. Sokos hotellien kampanjakoodi on LIITTO2018.

 

Break Sokos Hotel Eden

MLL:n jäsenkortilla saat Eden-kylpylän palveluita Oulussa erikoishintaan:
Kylpylälippu 15 € / kpl
Perhelippu 40 € / kpl (2 aik. + 2 lasta tai 1 aik. + 3 lasta)
Etu on tarjolla myös 10 kerran korttiin kuntokeskus Fit Edeniin. Kortti on henkilökohtainen ja voimassa 4 kk.

 

Hotelli Helka

Hotelli Helka tarjoaa MLL:n jäsenille 10 % kiinteän alennuksen päivittäisestä hinnasta. Varaukset tehdään verkkosivujemme kautta syöttämällä alennuskoodi: MLL18 koodikenttään.  Osoite Pohjoinen Rautatiekatu 23 A, 00100 Helsinki, p. (09) 613 580.

 

SIIDA – Saamelaismuseo ja Luontokeskus

Inarissa sijaitseva SIIDA tarjoaa 10 %:n alennuksen aikuisen ja koululaisen pääsylipuista sekä perhelipusta. Jäsenkortti esitettävä lippua ostettaessa. Etu on henkilökohtainen.

 

Naantali Spa ja Ruissalon kylpylä

Naantali Spa ja Ruissalon kylpylä tarjoavat jäsenetuhintoja kylpyläosastolle 1.1.2018–31.3.2019. Sopimushinnat: Naantalin kylpylä sunnuntai–torstai aikuinen 12 € ja lapsi 4–12 v 5 € ja Ruissalon kylpylä sunnuntai–torstai aikuinen 10 € ja lapsi 4–12 v 5 €. Sopimushinnat eivät ole voimassa aattoina, juhlapyhinä eikä 1.–31.7.2018. Alle 4-vuotiaat lapset veloituksetta aikuisen seurassa. Alle 14-vuotiaat vain täysi-ikäisen seurassa. Etu on perhekohtainen.

Naantali Spa hotellissa majoitus 1 hh ja 2 hh Standard Deluxe -, Classic- ja Deluxe-huoneet -15 % alennuksella 1.1.–31.12.2018. Sopimushinnat ovat LRA (Last room availibility) ja voimassa viimeiseen saatavilla olevaan huoneeseen saakka. Lasten lisävuode 15 e / vrk.

Ruissalon kylpylässä majoitus 1 hh ja 2 hh Standard Plus – ja Minisviitti-huoneet -15 % alennuksella 1.1.–31.12.2018. Sopimushinnat ovat LRA (Last room availibility) ja voimassa viimeiseen saatavilla olevaan huoneeseen saakka. Lasten lisävuode 15 € / vrk. Ruissalon kylpylässä majoitus 1 hh ja 2 hh Standard Plus – ja Minisviitti-huoneet -15 % alennuksella 1.1.–31.12.2018. Sopimushinnat ovat LRA (Last room availibility) ja voimassa viimeiseen saatavilla olevaan huoneeseen saakka. Lasten lisävuode 15 € / vrk.

 

Tiedekeskus Heureka

Heureka Vantaalla tarjoaa 10 % alennuksen pääsylipuista.

 

Ranuan eläinpuisto

Tarjoaaa MLL.n jäsenet saavat 10 % alennuksen kaikista normaali hintaisista lipuista

 

Scandic Hotellit

Scandic Hotellit tarjoaa MLL:n jäsenille 12 % alennuksen päivän hinnasta seuraavissa kylpylähotelleissa vuonna 2018.

Tarjous koskee seuraavia hotelleja:

  • Scandic Aulanko

  • Scandic Eden Nokia

  • Scandic Laajavuori

  • Scandic Ikaalisten Kylpylä

  • Scandic Siuntio

  • Scandic Imatran Valtionhotelli

  • Scandic Rukahovi

Varaukset vain tuotetunnuksella SIPIETU12 osoitteesta: www.scandichotels.fi Erikoishintaisia huoneita on myynnissä rajoitetusti / hotelli / päivä. Hinta ei ole voimassa erikoisajankohtina. Tarjous koskee uusia varauksia ja vapaa-ajan matkustusta. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Jäsenkortti esitettävä pyydettäessä.

 

HakoApajan Aikhikylä

HakoApajan Aikhikylä sijaitsee Etelä-Savossa, Rantasalmen Porosalmella – Linnansaaren kansallispuiston ja norppavesien läheisyydessä. HakoApaja tarjoaa 20 % alennuksen kaikista normaalihintaisista rantamökkimajoituksista. Etu koskee uusia asiakkaita. Lapsiperheille soveltuvat ”norppamökit” sijaitsevat Saimaan, Haukiveden etelä-rannalla ja omaperäiset hakohirsituvat sisäjärvellä. Jokaisella on oma sauna, ranta ja soutuvene. Rantamökit ja -tuvat ovat vuokrattavissa 1.5.–31.10. Majoittautumisen yhteydessä tarjotaan perheelle tulokahvit, mehut ja herkut. Lisäksi lapset saavat pienen yllätyksen. Vähintään 7 vuorokauden majoituksen varanneille tarjotaan HakoApajan Aikhikylän näyttelykierros veloituksetta. Kesä-elokuussa Hakovuoren Näköalakahvilassa on lasten leikki- ja puuhapaikka.

Hakoteillä tavataan – Savotta-laavun tulet ja erikoiset tarinat odottavat metsän ja puun ystäviä!

Tiedustelut ja varaus: hakoapaja(a)porosalmi.net tai p. 0400 939 970. Mainitse varauksen yhteydessä MLL:n jäsenyydestä ja esitä majoittuessa jäsenkortti.

 

Jesper Junior

Jesper Junior -lastenvaateliikkeet tarjoavat 10 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista. Edun saa esittämällä jäsenkortin kassalla.